06Ιουνίου2020

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 21:08 Γράφτηκε από: 

Οι SLAPSHOT δεν είναι από τα γκρουπ που αστειεύονται

Αποτελώντας ένα από τα συγκροτήματα που είναι συνυφασμένα με τη hardcore σκηνή της Βοστόνης, οι SLAPSHOT επιστρέφουν μετά από 5 χρόνια στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στο πλευρό των συμπολιτών τους Dropkick Murphys.

Πρόκειται για ένα σχήμα που μετράει ήδη τρεις δεκαετίες ζωής, μιας που ιδρύθηκε το 1985 από την τετράδα των Steve Risteen, Mark McKay, Jack “Choke” Kelly και Jonathan Anastas, και που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το straight edge, που αντιτίθεται στις οποιεσδήποτε καταχρήσεις.

Στην αρχή της πορείας τους, οι Slapshot αποτέλεσαν ενεργό κομμάτι του youth crew του hardcore, ενώ με την εξέλιξη του χρόνου γνώρισαν αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, με τον frontman Jack “Choke” Kelly να αποτελεί το μοναδικό σταθερό μέλος έως και σήμερα.

Οι Slapshot είχαν ανέκαθεν – και δικαίως – τη φήμη μιας εκρηκτικής live μπάντας, ενώ κυρίως με τα άλμπουμ “16 Valve Hate” του 1995 και “Olde Tyme Hardcore” του 1996, έβαλαν φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα τους στην παγκόσμια hardcore punk σκηνή.

Θα τους απολαύσουμε μαζί με τους διαβόητους Dropkick Murphys, σε ένα bill που πρόκειται να σπείρει πανικό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

* Οι Slapshot εμφανίζονται με τους Dropkick Murphys την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο (30€ / Musicland, TicketPro.gr, TicketHouse.gr) και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Piraeus 117 Academy (sold out).E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter