28Μαΐου2020

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 16:35 Γράφτηκε από: 

Oι ΠΥΞ ΛΑΞ επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ το καλοκαίρι του 2018

Μην μπορώντας να παραβλέψουν τη μαζικότητα, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, με την οποία ο κόσμος αγκάλιαζε ανέκαθεν τους ΠΥΞ ΛΑΞ, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας, μαζί με τον Νίκο Λώρη από την πλευρά της παραγωγού εταιρίας DiDi Music, ανακοίνωσαν την επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της επανεμφάνισης των Πυξ Λαξ, έλαβε χώρα στο Piraeus 117 Academy και περιλάμβανε και ορισμένες ειδήσεις, οι οποίες αναμένεται να συγκεκριμενοποιηθούν στην πορεία, καθώς βρισκόμαστε ακόμα 1,5 χρόνο πριν από την εκδήλωση.

Όπως οι Πλιάτσικας και Στόκας ανέφεραν από μικροφώνου, υπάρχει σκέψη για ηχογράφηση νέου υλικού ως Πυξ Λαξ, ενώ για τη συναυλία του καλοκαιριού του 2018, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιων συνεργασιών επί σκηνής.

Όσον αφορά τους σκοπούς για τους οποίους οι Πυξ Λαξ αποφάσισαν ένα ακόμη συναυλιακό (και ίσως όχι μόνο) reunion, αυτοί έχουν να κάνουν “με την ανάγκη στησίματος μιας μεγάλης γιορτής, στα πρότυπα του 2011 με τους 75.000 του Ολυμπιακού Σταδίου και τους 50.000 του Καυτανζογλείου”, όπως ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως μέρος των εσόδων της μεγάλης συναυλίας, θα διατεθεί για την ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι τιμές των εισιτηρίων, οι οποίες, όπως είπε ο Νίκος Λώρης, θα κυμαίνονται από 11€ έως 15€ σε ποσοστό 80%, ενώ θα υπάρχει και ένα κομμάτι εισιτηρίων που θα τιμάται από 25€ και πάνω, με την προπώληση να ξεκινάει την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017 από το Ticket House και τα TicketPro.gr & TicketHouse.gr.

Κάνοντας λόγο ακόμα και για τη δημιουργία μιας ταινίας, το σενάριο της οποίας βρίσκεται ακόμα στα σκαριά, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας αναφέρθηκαν, τέλος, στους μουσικούς που θα πλαισιώσουν τους Πυξ Λαξ στην επετειακή συναυλία της 11ης Ιουλίου 2018, οι οποίοι θα είναι οι παλιοί συνοδοιπόροι Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Δήμητρα Καραμπεροπούλου, Γιώργος Γιαννόπουλος και Νίκος Γιαννάτος, καθώς και μια σειρά από νέους συνεργάτες.Gallery


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter