04Ιουνίου2020

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 13:38 Γράφτηκε από: 

Oι PLANET OF ZEUS είναι μια μπάντα του δρόμου

Τι έχει απομείνει να γράψεις για τους PLANET OF ZEUS, ενόψει μιας ακόμα συναυλίας που αναμένεται να κατεδαφίσει το venue, εν προκειμένω το Gagarin 205; Μάλλον τίποτα, ίσως και τα πάντα.

Προφανώς και οι Planet of Zeus δεν είναι “μία ακόμη μπάντα” της heavy rock/stoner σκηνής. Το αποδεικνύει η αποδοχή που έχουν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, το αποδεικνύει ο δρόμος που έχουν επιλέξει να ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς πομπώδη λόγια, παρά μόνο με δουλειά, πολύ σκληρή δουλειά.

Θα είχε κάποια στιγμή ενδιαφέρον οι Planet of Zeus να… μετρήσουν πόσα χιλιόμετρα έχουν διανύσει προκειμένου να ανέβουν σε ένα ακόμη stage, να δώσουν μία ακόμη συναυλία, να τρελάνουν ακόμη ένα κοινό που τους περιμένει καρτερικά. Άλλωστε, το είπαν και οι μεγαλύτεροι όλων, οι Motörhead: “Another town I’ve left behind, another drink completely blind, another hotel I can’t find…”.

Οι Planet of Zeus ετοιμάζονται, λοιπόν, για μία ακόμη εμφάνιση που θα μας μείνει αξέχαστη, επιστρέφοντας το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου με το πρόσφατο άλμπουμ “Loyal to the Pack” στο Gagarin, το οποίο θα φροντίσουν να ζεστάνουν τα αδέρφια Big Nose Attack. Εισιτήρια προπωλούνται (προφανώς με τάχιστους ρυθμούς) στην τιμή των 12€ από Viva.gr, 11876, Bιβλιοπωλεία Ευρυπίδης, Public, Seven Spots, Reload, ενώ στο ταμείο η τιμή θα είναι 14€.

(Σιγά) μην το χάσουμε.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter