10Απριλίου2020

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 18:30 Γράφτηκε από: 

15 τραγούδια για το ROCKWAVE FESTIVAL της 5ης Ιουνίου

Μετράμε πλέον αντίστροφα για το ROCKWAVE FESTIVAL, το οποίο στην πρώτη του φετινή ημέρα φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τρία ονόματα που το κοινό ανέμενε αρκετά χρόνια.

Πρόκειται για τους LAST SHADOW PUPPETS, το supergroup του Alex Turner (Arctic Monkeys) και του Miles Kane, τους σπουδαίους Celtic punkers DROPKICK MURPHYS, καθώς και τους ιδρυτές του deathpunk TURBONEGRO.

Tα τρία γκρουπ θα συνοδεύσει στο TerraVibe Park η επιστροφή των SUEDE και SUBWAYS στην Αθήνα, καθώς και η εμφάνιση των CALLAS, WHERESWILDER, DESPITE EVERYTHING και WISH UPON A STAR από την εγχώρια σκηνή.

Ζεσταίνοντας, λοιπόν, τις μηχανές για τη Μαλακάσα, ακούμε την ακόλουθη λίστα…

* H πρώτη ημέρα του Rockwave Festival 2016 πραγματοποιείται την Κυριακή 5 Ιουνίου, με τη συμμετοχή των Last Shadow Puppets, Suede, Subways, Callas, Whereswilder (Terra Stage) και Dropkick Murphys, Turbonegro, Despite Everything, Wish Upon a Star (Vibe Stage). Εισιτήρια 42€ & 45€ (Ticket House, Musicland, TicketPro.gr, TicketHouse.gr).E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter