27Οκτωβρίου2020

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 11:53 Γράφτηκε από: 

15 λατρεμένα τραγούδια του SIVERT HØYEM

Για αυτόν τον ερμηνευτή, τι να (πρωτο)πείς. Μπορείς να αναφέρεις τα πάντα. Ή το αντίθετο, απολύτως τίποτα. Απλά να πατήσεις το play και να τον αφήσεις να σε μαγέψει και να σε ταξιδέψει στη δική του διάσταση.

Η φωνή, η ερμηνεία, οι στίχοι του SIVERT HØYEM, σε καθηλώνουν. Είτε με τους μοναδικούς Madrugada, είτε στη σόλο πορεία του, ο Νορβηγός καλλιτέχνης έχει κατορθώσει να συνθέσει και να τραγουδήσει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια των τελευταίων δύο δεκαετιών.

Ορισμένα μόνο από αυτά, είναι τα παρακάτω…

* Ο Sivert Høyem εμφανίζεται την Πέμπτη 21 Απριλίου στο Principal Club Theater (opening act: The Karamazov Project - 18€, 22€ & 25€ / Viva.gr, Musicland, Rover Bar, Stereodisc, Nephilim, Public, Ianos, TicketPro.gr), την Παρασκευή 22 Απριλίου στο Lab Art (opening act: Nicole Forlida - 18€, 20€ & 22€ / Viva.gr, Παπασωτηρίου, Public Store, Seven Spots, Bruno Coffee Store, Tender Bar, Illusion Store, TicketPro.gr, 11876), το Σάββατο 23 Απριλίου (sold out) και την Κυριακή 24 Απριλίου στο Piraeus 117 Academy (opening act: Remi & the Road – 18€, 22€ & 25€ / Ticket House, TicketPro.gr, TicketHouse.gr) και τη Δευτέρα 25 Απριλίου στο Cine Studio (18€ & 22€ / Viva.gr, Πολυχώρος Τεχνόπολις, Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, Πολυτεχνείο Καφέ).E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter