06Ιουνίου2020

Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 23:41 Γράφτηκε από: 

MURDER BY DEATH: 5+1 λόγοι να μη χάσεις τις συναυλίες στην Ελλάδα

Επιστρέφουν μετά βαΐων και κλάδων στην Ελλάδα, μιας και η προηγούμενή τους επίσκεψη άφησε εποχή.

Είναι οι MURDER BY DEATH από την Indiana των United States of America και εσύ οφείλεις να μην τους χάσεις, αφού…

• Αν έβλεπες “Sons of Anarchy”, που έπρεπε να βλέπεις δηλαδή, μιλάμε για φοβερά και τρομερά πράγματα, έχεις ακούσει το “Comin’ Home”. Δεν σε ενδιαφέρει να το ακούσεις και ζωντανά;

• Καλές οι συναυλίες που εξελίσσονται σε πάρτι και στις οποίες ενίοτε πέφτει και το ξύλο της αρκούδας, αλλά δεν νιώθεις συχνά την ανάγκη απλά να χαθείς; Οι MBD αποτελούν εγγύηση. Η ατμόσφαιρά τους θα σε μαγέψει. Κάτσε σε μία γωνία, παράγγειλε αλκοόλ και αφέσου.

• Στη Θεσσαλονίκη εμφανίζονται παρέα με τους Bokomolech, Lemonostifel και Big Nose Attack, ενώ στην Αθήνα με τους Voyage Limpid Sound. Τα opening acts πάντα αξίζουν την προσοχή μας, ένας λόγος παραπάνω τώρα.  

• Έρχονται με νέο άλμπουμ, το “Big Dark Love”, το οποίο ακούει ο διάβολος πίνοντας bourbon σε ένα κακόφημο μπαρ. Πάλι έγραψαν οι Murder by Death.

• Δεν θα ακούσεις μόνο τα “παραδοσιακά” όργανα μιας συναυλίας. Αλλά και μαντολίνο, μπάντζο, τσέλο. Ορχήστρα, και μάλιστα από τις πολύ καλές.

• Πρόκειται για μια μπάντα που έχει κερδίσει τον απεριόριστο σεβασμό με το σπαθί της, τον ιδρώτα της και “στόμα με στόμα” ανάμεσα στο κοινό. Θα σου δείξει το γιατί, πολύ σύντομα.

* Oι Murder by Death εμφανίζονται την Παρασκευή 15 Μαΐου με τους Bokomolech, Lemonostifel, Big Nose Attack στο w.a.t.Underdogs Festival στο Principal Club Theater (12€ / Viva.gr, Eventbrite.com, Musicland, Stereodisc, Lotus, Nephilim, Rover Bar, Eightball, Public, Seven Spots, Ianos) και το Σάββατο 16 Μαΐου με τους Voyage Limpid Sound στο Gagarin 205 (15€, 19€ & 22€ / Viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ianos, Reload).E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter