20Απριλίου2024

Σάββατο, 06 Μαΐου 2017 18:03 Γράφτηκε από: 

Kερδίστε Προσκλήσεις για την ταινία λήξης του φεστιβάλ ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ στην Αθήνα

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με το FilmBoy, κληρώνει 10 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για την ταινία λήξης του 4ου Horrorant Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ. Το “I, Olga” προβάλλεται την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 20:30 στο Σινέ Ιντεάλ, ενώ θα προηγηθεί η τελετή απονομής των βραβείων.

Η συμμετοχή πραγματοποιείται μέσω αποστολής e-mail στο info@i-jukebox.gr, στο οποίο θα αναφέρεται η ένδειξη “για την ταινία λήξης στις Νύχτες Τρόμου” και ένα ονοματεπώνυμο. Οι νικητές/ριες θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 10 Μαΐου οι Νύχτες Τρόμου θα σας αποχαιρετήσουν με το ανατριχιαστικά επίκαιρο Tσέχικο βιογραφικό δραματικό θρίλερ I, Olga (Já, Olga Hepnarová) των Petr Kazda και Tomás Weinreb.

Με τρία βραβεία από τη Τσέχικη Ακαδημία κινηματογράφου στη βαλίτσα του, το I, Olga θα μας πει την άγνωστη αληθινή ιστορία της Όλγκα Χεπνάροβα, μιας διαταραγμένης νεαρής κοπέλας από τη Πράγα, η οποία μετά από μια σύντομη ζωή βουτηγμένη στα σοβαρά ψυχολογικά της προβλήματα, το 1973 πήρε την εκδίκησή της από τη κοινωνία με έναν άκρως τραγικό τρόπο.

“Ατμοσφαιρική και συναρπαστική”, την χαρακτήρισε το Empire, “ασυγχώρητα αυστηρή μέχρι και το τελευταίο της πλάνο” το Variety, και “εξαιρετικά ώριμη και σαγηνευτική” το Cineuropa.

Μετά τη παγκόσμια πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Βερολίνου, το I, Olga έρχεται στις Νύχτες Τρόμου να μας συνταράξει με τη καθηλωτική αληθινή της ιστορία αλλά και να μας μαγέψει με την ασπρόμαυρη φωτογραφία της και την εξαιρετική ερμηνεία της Michalina Olszanska.

Όσοι προαγοράσετε το εισιτήριό σας για την ταινία έναρξης μέχρι τις 3 Μαΐου, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε και τη ταινία λήξης με το ίδιο εισιτήριο.

Τιμές εισιτηρίων: Απλό 6€,  Ημερήσιο 10€,  Full Pass 40€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

ΙΝΤΕΑΛ: Πανεπιστημίου 46 (στάση μετρό Πανεπιστήμιο) Τηλ.: 2103826720

OΣΚΑΡ Digital: Αχαρνών 330 (ΗΣΑΠ Κάτω Πατήσια) Τηλ.: 2102281563

Το Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ διοργανώνεται από το κινηματογραφικό δίκτυο FilmBoy (το κινηματογραφικό site Filmboy.gr, το θεματικό site Horrorant.com και την εταιρεία διανομής FilmBoy Pictures) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα:

http://www.horrorant.com/

http://www.filmboy.gr/

https://www.facebook.com/pages/Horrorant/263209210390495

https://www.facebook.com/events/1174172889375083/

https://www.facebook.com/events/269984346794737/



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

Also Read


Newsletter