Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 12:02 Γράφτηκε από: 

Κερδίστε το τελευταίο CD των ANNIHILATOR “Suicide Society”

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την DiDi Music προσφέρει στο κοινό του, μέσω διαγωνισμού, το τελευταίο CD των ANNIHILATOR με τίτλο “Suicide Society”.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι η εξής:

- LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ i-JUKEBOX.gr ΣΤΟ FACEBOOK, PUBLIC SHARE ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ COMMENT ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Ο νικητής ή νικήτρια του Διαγωνισμού θα προκύψει μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθεί στη σελίδα του i-JUKEBOX.gr στο Facebook.

Ο Διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατόχους εισιτηρίων της συναυλίας των Annihilator, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy, όπου θα γίνει και η παραλαβή του CD. Καλή επιτυχία!

Δελτίο Τύπου

Heavy Metal is still alive!

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.

Το 2015 οι Annihilator κυκλοφόρησαν τον 15ο επίσημο δίσκο τους “Suicide Society” με τον Jeff Waters να επιστρέφει στα φωνητικά για πρώτη φορά μετά το 1997, σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους hardcore fans των Annihilator!

Με περισσότερα από 30 χρόνια στη συναυλιακή και δισκογραφική τους  πλάτη οι Annihilator είναι αναμφίβολα ένα από τα σπουδαιότερα και πλέον αναγνωρίσιμα metal groups, με τον Καναδά να αισθάνεται περήφανος για τα τέκνα του, ως χώρα καταγωγής του συγκροτήματος.

Από τις πρώτες μέρες των “Alice in Hell” & “Never, Neverland” ο ιθύνων νους του συγκροτήματος, Jeff Waters παρέδιδε σεμινάρια riff-ολογίας  σε ένα speed/thrash metal όλεθρο που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμα του.

Το “King of the Kill” σηματοδότησε μια νέα αρχή για το συγκρότημα, λίγο πριν τα μέσα του 1990, αντίστοιχα και το “All for You” με τον Dave Padden να παίρνει θέση πίσω από το μικρόφωνο. Ο Jeff Waters δανειζόμενος τα λόγια του Joe Perry συνηθίζει να λέει για την μουσική των Annihilator: “Let the music do the talking” και οι metalheads οφείλουν να τον ακούσουν!

Στο πλαίσιο της “In the Βlood” ευρωπαϊκής τους περιοδείας οι Αnnihilator θα κάνουν δύο στάσεις την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη)! Stand with us people!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (AΘΗΝΑ)

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 22€

Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 25€

Tαμείο: 27€

H προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 19 Μαΐου

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο: press@didimusic.gr

Τηλέφωνο: 210 8820426 (εσωτερικό 2)



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

Also Read