29Μαρτίου2024

Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 14:15 Γράφτηκε από: 

Κερδίστε Προσκλήσεις για ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ - ΜΙΛΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ στο Βεάκειο

Το i-JUKEBOX.gr προσφέρει στο κοινό του 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη συναυλία με τους ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ και ΜΙΛΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου για την Άκτ-ειν στο Βεάκειο Θέατρο.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι η εξής:

- LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ i-JUKEBOX.gr ΣΤΟ FACEBOOK, PUBLIC SHARE ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ COMMENT ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Οι νικητ@ του Διαγωνισμού θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθούν στη σελίδα του i-JUKEBOX.gr στο Facebook. Καλή επιτυχία!

Δελτίο Τύπου

Καλοκαίρι 2016

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ – ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

τραγουδούν για την Άκτ-ειν

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Βεάκειο Θέατρο

Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος και ο Μίλτος θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ' αυτό τον τρόπο διαχρονικά.

Έρχονται όμως πλήρως φορμαρισμένοι.

Χιλιάδες κόσμου είδαν τον Μίλτο να δίνει τα ρέστα του τον χειμώνα στην Αθήνα, στο “Σταυρό του Νότου”.

Στο “Badminton” ο Θάνος αποθεώθηκε από το κοινό παρουσιάζοντας ένα σκηνικό θέαμα μεγάλων διαστάσεων πάνω στα τραγούδια του και στην ποίηση του Νίκου Καββαδία.

Μικρούτσικος και Πασχαλίδης μαζί το καλοκαίρι, ενώνουν τις δυνάμεις τους και θέλουν να συναντήσουν όλους τους νέους ανθρώπους από 7 έως 77 χρονών και να τραγουδήσουν μαζί τους.

Κάπως έτσι το αποφάσισαν ένα απόγευμα.

«Στα είπα όλα» λέει ο Μίλτος.

Βιάζεσαι, γιατί είσαι «Αγύριστο κεφάλι», του λέει ο Θάνος. Έλα μαζί μου για να δούμε τη «Ρόζα», τον «Γουίλυ», τους «7 νάνους» πάνω σε «Μια Πιρόγα» να σηκώνουν τις «Βυθισμένες άγκυρες» σε μια «Λίμνη».

Και «Ακροβάτης» να ήμουνα πως θες ν΄ανάψω τη «Φωτιά μου» απαντά ο Μίλτος.

Με «ένα Μαχαίρι» λέει αινιγματικά ο Θάνος και πριν το καταλάβεις θα σου φέρω τη «Θάλασσα στη σκάλα»

Αγκαλιάστηκαν κι έδωσαν ραντεβού τον Μάιο για πρόβες.

Ρωτήσαμε τον Θάνο γιατί με τον Μίλτο:

«Είναι αγαπημένος μου. Ψυχούλα με μεγάλο ταλέντο. Πρωτογενής φυσιογνωμία της γενιάς του. Απίστευτη αμεσότητα και το πέρασμά του στους ζέοντες νέους, μοναδικό. Δικός μου άνθρωπος».

Και ο Μίλτος:

«Ο Θάνος, δάσκαλος για την γενιά μου. Πιο νέος απ’ όλους μας. Όταν παίζει τους 7 Νάνους με απογειώνει. Τον θαυμάζω. Είναι ο μεγάλος μου αδελφός».

Αυτό το καλοκαίρι θα τους συναντήσουμε και στο Βεάκειο Θέατρο όπου την Τετάρτη 13 Ιουλίου τραγουδούν για την Άκτ-ειν!

Μαζί τους η νέα ταλαντούχα τραγουδοποιός Μιρέλα Πάχου

Επιμέλεια ορχήστρας: Θύμιος Παπαδόπουλος

Συντελεστές

Θύμιος Παπαδόπουλος, πνευστά

Μιρέλα Πάχου, πιάνο, ακορντεόν, τραγούδι

Δημήτρης Σινογιάννης, κιθάρες

Δημήτρης Μουτάφης, μπάσο

Ηλίας Δουμάνης, drums

Πάρις Περυσινάκης, λύρα

Γιώργος Κορρές, ήχος FOH

Πασχάλης Κολέντσας, ήχος STAGE

Μανώλης Μπράτσης, φώτα

Ώρα έναρξης: 21:00

Σημεία Προπώλησης

www.viva.gr

στο τηλέφωνο 11876

μέσω vivawallet

& σε όλα τα καταστήματα

Public, Seven Spots, Relaod, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Λεωφ. Πολυτεχνείου 34

ώρες 10:00 – 14:00

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 13 ευρώ

Ταμείο: 15 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό σε υψηλή ανάλυση απευθυνθείτε στην Ηρώ Παστρικού στο info@eropastrikou.gr

Η ΑΚΤ-ΕΙΝ είναι μια κοινωνική-συνεταιριστική επιχείρηση που ιδρύθηκε από έντεκα μέλη τον Δεκέμβριο του 2012. Τα μέλη αυτά, παράλληλα με την επαγγελματική τους δραστηριότητα έχουν εμπλακεί σε πολλές εθελοντικές -πολιτιστικές-κοινωνικές-περιβαλλοντικές δράσεις. Όλες αυτές οι δράσεις είχαν και έχουν ένα κοινό: τον άνθρωπο.

Στο καταστατικό της ΑΚΤ-ΕΙΝ αναφέρεται:

“Σκοπός του Συνεταιρισμού είναι η επιδίωξη του συλλογικού οφέλους και η εξυπηρέτηση γενικότερων κοινωνικών συμφερόντων. Ειδικότερα, σκοπός του Συνεταιρισμού είναι η προώθηση της ένταξης στην οικονομική και κοινωνική ζωή, και στην απασχόληση, ατόμων που αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό και εν γένει η κοινωνική επανένταξη των ατόμων που ανήκουν στις Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού, και της ενσωμάτωσής τους στην αγορά εργασίας μέσω της δημιουργίας ευκαιριών κατάρτισης και ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων.

[Σημ. Στις «Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού» ανήκουν οι ομάδες εκείνες του πληθυσμού που η ένταξή τους στην κοινωνική και οικονομική ζωή εμποδίζεται από σωματικά και ψυχικά αίτια ή λόγω προηγούμενης παραβατικής συμπεριφοράς και κοινωνικών διακρίσεων. Σε αυτές ανήκουν άτομα με αναπηρίες (σωματικές ή ψυχικές ή νοητικές ή αισθητηριακές), απεξαρτημένα από ουσίες άτομα, οροθετικοί, αποφυλακισμένοι, άνεργοι και άστεγοι]”.



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

Also Read


Newsletter