28Μαρτίου2024

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 16:41 Γράφτηκε από: 

Κερδίστε Προσκλήσεις για τους PINK MARTINI σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το i-JUKEBOX.gr προσφέρει στο κοινό του από 3 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τις συναυλίες των PINK MARTINI, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών και την Τρίτη 5 Ιουλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι η εξής:

- LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ i-JUKEBOX.gr ΣΤΟ FACEBOOK, PUBLIC SHARE ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (φωτογραφία συμμετοχής για ΑΘΗΝΑ / φωτογραφία συμμετοχής για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΚΑΙ COMMENT ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Οι νικητ@ του Διαγωνισμού θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθούν στη σελίδα του i-JUKEBOX.gr στο Facebook. Καλή επιτυχία!

Δελτίο Τύπου

PINK MARTINI

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 21:00

Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη

------------------------------------------------

Τρίτη 5 Ιουλίου, 21:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Opening act: Μαρίζα Ρίζου

PINK MARTINI ARE BACK!!

Λίγο από τη μυστηριώδη Ανατολή, τη σημερινή Νέα Υόρκη, την Αβάνα του ‘30, το εξωτικό Saint Tropez αλλά και τη μακρινή Κίνα… Όλα αυτά μαζί συνθέτουν τους δημοφιλείς και «κοσμοπολίτες» Pink Martini, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge σκηνής.

Πιστοί στο ραντεβού τους με το ελληνικό κοινό, έρχονται, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στη Mονή Λαζαριστών και την Τρίτη 5 Ιουλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, για να μας «ταξιδέψουν» με τη φρεσκάδα της μουσικής τους. Με το φανατικό κοινό να τους παρακολουθεί πιστά κι έχοντας στις βαλίτσες τους το πλατινένιο “Sympathique” και το “Hang on Little Tomato”, οι Pink Martini θα παρουσιάσουν τις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους .

Θα θαυμάσουμε την εκθαμβωτική lead singer Storm Large, που θα συνοδεύσει επί σκηνής ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών απ’ όλα τα σημεία του πλανήτη, αλλά και τον πιανίστα-ιδρυτή του συγκροτήματος, Thomas Lauderdale.

Θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να τραγουδήσουμε μαζί με τους Pink Martini τους στίχους του “Je ne veux pas travailler”, να ερωτευθούμε ξανά ψιθυρίζοντας το “Amado mio”, να κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν με «Τα παιδιά του Πειραιά» και να ονειρευτούμε ακούγοντας το “Una notte a Napoli”.

---------------------------------------------------------------------------------

INFO

Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Αριθμημένες Καθήμενων: 34 ΕΥΡΩ, Γενική Είσοδος - Πλατεία: 27 ΕΥΡΩ (22*)

*Φοιτητικό, κάτοχοι κάρτας ανεργίας/ΑΜΕΑ

Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

www.viva.gr, 11876, Public, Media Markt, Seven Spots, Reload, Tickethouse, Stereodisc

Μονή Λαζαριστών

FB: www.facebook.com/events/247105718989194/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548

Opening act: Μαρίζα Ρίζου

Τιμές εισιτηρίων:

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων (τα πρώτα 500): 25 ευρώ

Καθήμενοι

Προπώληση: 34 ευρώ | Ταμείο: 38 ευρώ

Γενική είσοδος

Προπώληση: 29 ευρώ | Ταμείο: 32 ευρώ

Φοιτητικό, κάτοχοι κάρτας ανεργίας/ΑΜΕΑ: 22 ευρώ

Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

www.viva.gr, 11876, Public, Media Markt, Seven Spots, Reload, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, Tickethouse

FB: www.facebook.com/events/1109104302479595/



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

  • Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS
    Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας χαρακτηριστεί ως “το πιο σέξι ροκ εν ρολ γκρουπ των τελευταίων ετών”, οι The Subways θα βρεθούν στο πλευρό των Offspring, την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

Also Read

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι PINK MARTINI στην Τεχνόπολη

    Οι πολυπληθείς Pink Martini που αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή στην Ελλάδα, επιστρέφουν τη Δευτέρα 26 Ιουνίου με τα νέα τους τραγούδια στην Τεχνόπολη.

  • Οι PINK MARTINI επιστρέφουν στην Αθήνα

    Οι Pink Martini έρχονται τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στο Faliro Summer Theater, για πρώτη φορά με τις China Forbes και Storm Large μαζί στα φωνητικά.

  • Το line-up του 41ου RIVER PARTY στο Νεστόριο Καστοριάς

    Οι Chinese Man, V.I.C., Planet of Zeus, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Nightstalker, Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που συμμετέχουν στο 41ο River Party, το διάστημα 29 Ιουλίου - 4 Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς.

  • Ακύρωση του αφιερώματος στην ΑΡΛΕΤΑ

    Ακυρώνεται οριστικά το αφιέρωμα στην Αρλέτα στο Ηρώδειο, μετά από την αρχική του αναβολή λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.


Newsletter