Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 11:26 Γράφτηκε από: 

Κερδίστε Προσκλήσεις: C.W. STONEKING w/ Appalachian Cobra Worshipers @ Fuzz Live Music Club

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη Stereomatic Productions και τη Zuma Communications, προσφέρει στους αναγνώστες του 1 ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη συναυλία του C.W. Stoneking, την Παρασκευή 22 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι η εξής:

- LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ i-JUKEBOX.gr ΣΤΟ FACEBOOK, PUBLIC SHARE ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ COMMENT ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη σελίδα του i-JUKEBOX.gr στο Facebook. Καλή επιτυχία!

Δελτίο Τύπου

C.W. STONEKING LIVE

+ Appalachian Cobra Worshipers

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΪΟΥ

FUZZ CLUB

Αγοράστε το εισιτήριό σας ΕΔΩ.

Ένας καλλιτέχνης που μοιάζει να έρχεται από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα, μουσικές που υποστηρίζονται από τρομπέτες, πιάνο και ένα μπάντζο, βραχνά φωνητικά και ακούσματα που φέρνουν εικόνες από την Άγρια Δύση και παλιές αμερικάνικες ταινίες… Kάθε φορά που ακούς ένα κομμάτι του αναρωτιέσαι “Μα πόσο χρονών είναι ο κύριος C.W. Stoneking” αλλά και “ποιος είναι ακριβώς αυτός ο τύπος;”

Μας συστήθηκε πριν λίγα χρόνια με το υπέροχο “Love Me Or Die” και το εντυπωσιακό “Brave Son Of America”. Τον υποδεχτήκαμε και στην Αθήνα και γνωρίσαμε από κοντά live έναν χαρούμενο και αισιόδοξο μουσικό που με μοναδική χάρη και αυθεντικότητα μας πήγε πίσω στον χρόνο με τον πιο… σύγχρονο τρόπο. Ο Stoneking δείχνει με την μουσική του πώς αν η παράδοση αντιμετωπιστεί με σεβασμό και ως πηγή έμπνευσης, μπορεί να παραμείνει πάντοτε επίκαιρη και απρόσμενα απολαυστική.

Ο C.W. Stoneking είναι μόλις 42 ετών και κάτι, κατάγεται από την Αυστραλία, ζει στο Λονδίνο και περιοδεύει ανά τον κόσμο με την ορχήστρα του The Primitive Horn Orchestra. Μοιάζει σαν ένας άνθρωπος “χαμένος μουσικά στη δεκαετία του ’20 και του ’30.  Αυτό που διαπιστώνουμε όμως στα live του είναι το πώς ο χαρισματικός αυτός καλλιτέχνης γράφει την δική του μουσική πορεία με blues, hokum και jungle ήχους, μια πορεία που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές κι άλλες οπως αυτή από τον Observer: “το να ακούς τον Stoneking να παίζει live είναι σαν να ακούς ένα παλιό 78άρι σε μια σκονισμένη σοφίτα στην Νέα Ορλεάνη”.

Γεννημένος στην απομονωμένη πόλη Katherine της Αυστραλίας από Αμερικανούς γονείς (ο πατέρας του συγγραφέας και περιστασιακά σεναριογράφος για τηλεοπτικά προγράμματα, μετανάστευσε εκεί στην δεκαετία του '70), μεγάλωσε στην κοινότητα Αβορίγινων της Papunya. Η αγάπη του Stoneking για τα blues καλλιεργήθηκε από την εφηβεία του και το ταλέντο του ως συγγραφέα και περφόρμερ εκδηλώθηκε σε μερικά από τα πιο μικρά και απόμερα μπαρ της Αυστραλίας πριν ξεκινήσει να ταξιδεύει σε όλη την χώρα στην αρχή μόνος του και στη συνέχεια με την μπάντα The Blue Tits. Το πρώτο του άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2006 με τίτλο King Hokum, ωστόσο, δεν κυκλοφόρησε ποτέ ολοκληρωμένο στην Αγγλία.

Η δεύτερη δουλειά του με τίτλο Jungle Blues ήταν και η μεγάλη του καταξίωση. Η επιτυχία και αναγνώριση του άλμπουμ αυτού, οδήγησε σε εκτεταμένη προβολή μέσω των ΜΜΕ και μια sold out περιοδεία στην Αγγλία.

Kαι τώρα, στο νέο του album Gon’ Boogaloo, o C.W. Stoneking ανακαλύπτει τον… ηλεκτρισμό! Κρύβει την αγαπημένη του vintage National κιθάρα και το banjo combo για μία χρυσή Fender την οποία συνδυάζει με το ύφος των rock ‘n’ gospel dancehall blues.

Οι φήμες για την προηγούμενη ζωή του Stoneking είναι πολλές και διαφορετικές: Ακούγεται ότι ήταν κάποτε μποξέρ αλλά και ότι ζούσε σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο για χρόνια… επίσης, αληθεύει ότι είναι γεμάτος τατουάζ και πως δεν ξέρει να… μαγειρεύει! Και εκτός από αυτά, κάποιοι λένε ότι  τον είδαν να παίζει με την heavy rock μπάντα “The Berko Boys” στο Σίδνεϋ. Ισχυρίζονται μάλιστα ότι έμοιαζε περισσότερο με τον hillbilly David Lee Roth από ότι με έναν Delta bluesman… με μακριά ξανθά μαλλιά και ένα σακίδιο περασμένο στον ώμο του. Τα μέλη της μπάντας του ήταν ντυμένοι σαν κλόουν σε rodeo show. Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται εκείνοι…

Ο Stoneking ξέρει να συντηρεί τον μύθο του και να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού του που διαρκώς αυξάνεται, με νέες διηγήσεις για εξωτικές περιπέτειες. Τον αναμένουμε στο Fuzz, στις 22 Mαΐου με ανυπομονησία και… περιέργεια!

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε τον αινιγματικό και χαρισματικό performer live!

Τη συναυλία ανοίγουν οι εξαιρετικοί Appalachian Cobra Worshipers.

INFO

C.W. Stoneking Live

22 Μαΐου 2015

Fuzz Live Music Club

Πατριάρχου Ιωακείμ 1, 177 78 Ταύρος

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισιτηρίου: 20 €

Παραγωγή: Stereomatic Productions

Σημεία προπώλησης:

VIVA - PUBLIC - SEVEN SPOTS - IANOS - ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ

Follow C.W. Stoneking: Facebook 



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

Also Read