23Σεπτεμβρίου2021

Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 09:47 Γράφτηκε από: 

Κερδίστε Προσκλήσεις: 8MCs x 8DJs @ Προαύλιο Κυβερνείου

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την Art on the Road, προσφέρει στους αναγνώστες του 5 ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για το 8MCs / 8DJs event, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο Προαύλιο του Κυβερνείου.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι η εξής:

- LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ i-JUKEBOX.gr ΣΤΟ FACEBOOK, PUBLIC SHARE ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ COMMENT ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ.

Καλή επιτυχία!

Δελτίο Τύπου

Control the MIC like Fidel Castro!

8 Σπουδαίοι MC’s παρέα με τους DJ τους αναστατώνουν τον Παρά Θιν’ Αλό!

Πότε; Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Που; Προαύλιο Κυβερνείου (Παλατάκι)

Προσέλευση: 20.00

Είσοδος: 10 ευρώ.

Σημεία προπώλησης:

Κέντρο: Σάρωθρον & Έντεχνον

Καλαμαριά: Καφέ Ανατολικό & Καφέ Διώροφον,

Mediterranean Cosmos: Biscotto Cafe

Ένα ιδιόμορφο back to back, θα λάβει χώρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο προαύλιο του Κυβερνείου (Παλατάκι), στη περιοχή του Στρατοπέδου Κόδρα στη Καλαμαριά.

Όλη η ιστορία του ελληνικού hip hop, από τα γεννοφάσκια της θα περάσει σε ένα μαραθώνιο live.

B.D. Foxmoor (Active Member), Βέβηλος (Βαβυλώνα) και Stab (Brigada, Ρόδες, Noova Groova) από τη μία πλευρά εκπροσωπώντας τη δεκαετία του 1990 και Ταφ Λάθος (Ψυχοδράμα 07), Tiny Jackal (Fullface) και Ονειρευτής (Ground Zero) από την άλλη να εκπροσωπούν τη νέα…παλιά σχολή ενώνουν τη δυνάμη τους παρέα με τους MCD, Marble, Micro, K, Boogie Thief και Found στα πλατώ!

Την ιδιαίτερη αυτή συνάντηση συμπληρώνουν οι JOu.Ras και Άλφα Ύψιλον με Mighty Mos με D.St8 ενώ χρέη παρουσιαστή θα αναλάβει ο Παράφρων των Βαβυλώνα.

Όποιος αγαπά τη ελληνική hip hop σκηνή. Όποιος αναρωτιέται πως έχθρες και εγωισμοί παραμερίστηκαν και έγινε η σκηνή ένα. Όποιος απλά γουστάρει τα καλά ραπ ας παραβρεθεί το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο Παλατάκι.

Αν μη τι άλλο αυτό το βράδυ η αγάπη για την ρίμες θα ξεχειλίσει.

Για περαιτέρω πληροφορίες – διευκρινίσεις:

Αλέξανδρος Σαλαμές

Τηλ.6970034210

Mail. alex@artontheroad.grE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter