19Απριλίου2024

Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 17:40 Γράφτηκε από: 

Νικητές Διαγωνισμού: Full Moon Party w/ IMAM BAILDI @ Bolivar Beach Bar

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τo Bolivar Beach Bar, για το αυριανό (9/9) Full Moon Party με τους Imam Baildi.

Μετά από κλήρωση, τις προσκλήσεις κερδίζουν οι:

- Παπανικολάου Ανέτα

- Μανιού Βασιλική

- Κουρμέλη Ελένη

- Σαγιάννη Ευαγγελία

- Σελλούντος Κώστας

Οι νικήτριες και ο νικητής του διαγωνισμού μπορούν να παραλάβουν ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο ταμείο του Bolivar Beach Bar με την επίδειξη ταυτότητας ή οποιουδήποτε εγγράφου ταυτοποίησης.

Καλή διασκέδαση!

Bolivar Beach Bar

Full Moon Party

Δελτίο Τύπου

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου

Imam Baildi

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος / Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι - Λεωφορεία παραλιακής 2η Καλαμακίου

Πληροφορίες: 697 0367 684 / Facebook: Bolivar Beach Bar / www.bolivarbeachbar.com

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου και στο Full Moon Party του Bolivar μία ακόμη μουσική γιορτή θα στηθεί, με τους Imam Baildi να εγκαινιάζουν τη νέα φθινοπωρινή τους περιοδεία με τον ολόφρεσκο δίσκο “IMAM BAILDI - III”.

IMAM BAILDI

NEW ALBUM TOUR

Μετά από  τις περιοδείες τους στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α, και με τελευταία στάση το MONTREAL JAZZ FESTIVAL (το μεγαλύτερο διεθνές Φεστιβάλ του Καναδά), οι ΙΜΑΜ BAILDI ξεκίνησαν  την καλοκαιρινή τους περιοδεία με μία πανηγυρική συναυλία σε ένα κατάμεστο Θέατρο Βράχων, παρέα με αγαπημένους φίλους.

Μέσα σε λίγες κιόλας μέρες κυκλοφορίας, ο “IMAM BAILDI - III”, αγκαλιάστηκε ζεστά από κοινό και κριτικούς, καθώς από τα δώδεκα κομμάτια του, τα τέσσερα singles που κυκλοφορήσαν ως προάγγελος του  ολοκληρωμένου δίσκου αγαπήθηκαν όσο λίγα τη φετινή χρονιά. 

Η ιδιαίτερη αισθητική του “Αργοσβήνεις Μόνη”, η αισθαντική μπαλάντα “Σημείωμα” -το πρώτο αυτούσιο σε μουσική και στίχους κομμάτι των “IMAM BAILDI”- αλλά και τα αγαπημένα “Μουρμούρα” και “Χωριό μου χωριουδάκι μου”, τα οποία έντυσαν τις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και “Κάτω παρτάλι”, επιβεβαίωσαν ένα και μόνο γεγονός. Πως ο δίσκος “IMAM BAILDI - III”, θα λάβει ιδιαίτερη στις καρδιές των ακροατών του, όπως έγινε και με τους δύο προηγούμενους. 

Στο πλαίσιο της περιοδείας του συγκροτήματος για το νέο αυτό δίσκο, να στηθεί μία ακόμη μουσική γιορτή, όπου οι μελωδίες των δεκαετιών του 40, 50 και 60 έρχονται στο σήμερα, τα βαλκανικά πνευστά απογειώνουν τη διάθεση του κοινού και η εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka εναλλάσσεται με τη νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη.

AFTER 21:00 H.R.S

ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙOY: 8 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 6 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

Bolivar & Loca Beach Bar

Public – Παπασωτηρίου – Seven Spot – Ianos

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.viva.gr/tickets/music/full-moon-party-imam-baildi/ 

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο Promo Department: bolivarprod@gmail.com



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

Also Read


Newsletter