29Μαρτίου2024

Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 00:10 Γράφτηκε από: 

Κερδίστε Προσκλήσεις: ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ @ Άνοδος Live Stage / Sponsored by i-JUKEBOX.gr

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με το Anodos Live Stage, προσφέρει στους αναγνώστες του 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη σαββατιάτικη (3/5) πρεμιέρα του Δήμου Αναστασιάδη.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι η εξής:

- Like στη Σελίδα του i-JUKEBOX.gr στο Facebook, Public Share τη φωτογραφία του διαγωνισμού και Comment με το ονοματεπώνυμό σας.

Καλή επιτυχία!

Δελτίο Τύπου

Δήμος Αναστασιάδης

Τρεις μοναδικές εμφανίσεις

Σάββατο 3 Μαΐου,

Σάββατο 10 Μαΐου

&

Σάββατο 17 Μαΐου

Άνοδος Live Stage

Μαζί του οι:

Greeklish Babylon

Παυλίνα Βουλγαράκη

Ο Δήμος Αναστασιάδης θα εμφανιστεί για τρία Σάββατα, 3, 10 και 17 Μαΐου, στο ANODOS Live Stage – τρεις μοναδικές εμφανίσεις που θα μας ενθουσιάσουν!

Έχοντας στις αποσκευές του τις νέες του επιτυχίες “Μείνε δίπλα μου”, “Βουτιά στο κενό” από τον επερχόμενο δίσκο του αλλά και όλες τις παλαιότερες (“Πάντα και παντού μαζί σου”, “Σ' έχω ανάγκη”, “Με σένα πλάι μου”, “Χτίσε μια γέφυρα”, “Τώρα”, “Ψέματα”, “Τάσεις Καταστροφής”, “Αντίθετη Τροχιά”, “Αν μ’ αγαπάς”, “Σε κάθε τέλος και μια αρχή”, “Εσύ”, “Μια προσευχή για να ‘ρθεις”, “3 λάθη”), μας ταξιδεύει στις κρυφές του σκέψεις, στα αληθινά κομμάτια του εαυτού του αλλά και της παρέας του, που δεν είναι άλλη από όλους εμάς.

Ο Δήμος Αναστασιάδης ξεφεύγει από τις δεσμεύσεις και μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες, ίσως τις καλύτερες που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια!

Ο νέος δημιουργός δεν επαναπαύτηκε στη τεράστια επιτυχία των άλμπουμ του και τολμά να πειραματιστεί και να ρισκάρει τόσο στο επίπεδο της σύνθεσης, όσο και στο επίπεδο των live εμφανίσεών του. Η μοναδική του ενέργεια διαπερνά όλη τη σκηνή και κυρίως το κοινό. Αυτοσχεδιάζει, χορεύει, εξομολογείται, ερωτεύεται και μας παίρνει από το χέρι για να μας βάλει στην δική του μαγική τροχιά. Και μας υπόσχεται συναυλίες που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!

Την παρέα του Δήμου Αναστασιάδη συμπληρώνουν οι Greeklish Babylon και η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Οι Greeklish Babylon είναι και post rock, είναι και pop, είναι και κρυφορεμπέτες… Είναι ο Παύλος Συνοδινός (κιθαρίστας και συνθέτης με δύο προσωπικά album σε Lyra και Antart Productions στα οποία συμμετείχαν η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Χαρούλης, αντίστοιχα), ο Νίκος Ζαδές (electro πληκτράς, sound desinger, ιδρυτικό μέλος των YIANNEIS, της αβάν γκάρντ μπάντας που πρωταγωνίστησε στις εναλλακτικές μουσικές σκηνές), ο Πάνος Τόλιος (ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Ξύλινων Σπαθιών), ο Μιχάλης Πορφύρης (καθηγητής μουσικής και τσελίστας σε αμέτρητα μουσικά σχήματα και δισκογραφικές δουλειές)…

Είναι, όμως, και εκάστοτε, και άλλοι κρυφοί ήρωες.

H Παυλίνα Βουλγαράκη συμμετείχε για 2 χρόνια στην house band του Σταυρού Του Νότου, ενώ παράλληλα έκανε εμφανίσεις με τον Δημήτρη Κοργιαλά. Περιμένουμε μέσα στο Μάιο το πρώτο δείγμα δουλειάς της  με  τον τίτλο “Έδώ” σε δικούς της στίχους και μουσική. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη.

Info

Δήμος Αναστασιάδης

Άνοδος Live Stage

Τρεις μοναδικές εμφανίσεις

Σάββατο 3 Μαΐου,

Σάββατο 10 Μαΐου

&

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Μαζί του οι:

Greeklish Babylon

Παυλίνα Βουλγαράκη

Ώρα έναρξης: 22:30

Είσοδος 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Τιμή φιάλης κομπλέ: 100 ευρώ

ΑΝΟΔΟΣ Live Stage

Πειραιώς 183, Αθήνα

Τηλ. κρατήσεων: 210 34 68 100

Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό σε υψηλή ανάλυση και πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη απευθυνθείτε στην Ηρώ Παστρικού στο info@eropastrikou.gr.



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

Also Read


Newsletter