16Απριλίου2024

Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 13:04 Γράφτηκε από: 

Νικητές Διαγωνισμού: RAINY FEST vol. 1 στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα! Με την υποστήριξη του i-JUKEBOX.gr!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με το Summer Rain Radio, για το αποψινό (2/4) Rainy Fest vol. 1 στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα!

Μετά από κλήρωση, την πρόσκληση κερδίζει ο:

- Χατζηπαρασκευάς Γιώργος

Ο νικητής του διαγωνισμού μπορεί να παραλάβει ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο ταμείο της Ζωντανής Μαύρης Τρύπας με την επίδειξη ταυτότητας ή οποιουδήποτε εγγράφου ταυτοποίησης.

Καλή διασκέδαση!

Δελτίο Τύπου

Summer Rain Radio presents…

RAINY FEST vol. 1

Φρούτα του Δάσους

Kazoo

Joey

Marvel Zeroes

After party με τους The KLAK και τους BMW Rockers – στα decks οι παραγωγοί του σταθμού!

*********

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

Βαΐου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα

τηλ. 2310510081

Ώρα έναρξης 20:30

Είσοδος 3€

Σαν… φυσική εξέλιξη, ένας σταθμός διαφορετικός από τους άλλους δημιουργείται στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης. Ένας σταθμός που ήρθε μάλλον κατά λάθος, αλλά ήρθε για να μείνει! Το όνομα του δεν ξεκινάει με καμιά ρομαντική ιστορία, αλλά από μια «έμπνευση της στιγμής», ακούγοντας το English Summer Rain των Placebo.

Οι εν λόγω εμπνεύσεις δείχνουν να μας πηγαίνουν, καθώς αυτές οδήγησαν στη στελέχωση του σταθμού από άτομα με περίσσια όρεξη και θέληση για πολλά πράγματα!

Αυτή τη στιγμή η καθημερινότητα του Summer Rain έρχεται εις πέρας με τη βοήθεια των έμπειρων, τον ενθουσιασμό των rookies και κυρίως το αγκάλιασμα του κόσμου της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο! Σύντομα θα βρίσκεται στον “αέρα” και η επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού, αντικαθιστώντας το υπάρχον “ιστορικό” μας blog!

Περισσότερα για εμάς μπορείτε να βρείτε στα:

Blog: http://summerrainradio.blogspot.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/summer.rain.rwr

Twitter: https://twitter.com/13summerrain

YouTube: http://www.youtube.com/user/lambrosloco

Mixcloud: http://www.mixcloud.com/SummerRain/

*********

ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

Φρούτα του Δάσους

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2007 στην δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης. Έχουν δυο ανεξάρτητες δισκογραφικές δουλείες («Για τη στιγμή και μόνο», 2010 & «Τριαντάφυλλα στη λάσπη», 2013) σε στίχους και μουσική του Πόλυ Ζουκ.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι:

Πόλυς Ζουκ (Φωνή – Ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα)

Γιώργος Καρακούλιας (Ηλεκτρική κιθάρα)

Γιάννης Τσελίκας (Μπάσο)

Βασίλης Ιορδανίδης (Πλήκτρα)

Γιώργος Κουκουβίνος (Τύμπανα)

Δημήτρης Κασαπίδης (ήχος)

Kazoo

Οι Kazoo είναι ένα μουσικό σχήμα που κινείται σε ska-reggae και folk ήχους παντρεύοντας τον ηλεκτρικό ήχο της κιθάρας με τον παραδοσιακό ήχο του βιολιού. Αυτό το διάστημα, και μέχρι το καλοκαίρι, εμφανίζονται σε ακουστική μορφή ενώ παράλληλα ετοιμάζουν και τον πρώτο τους δίσκο.

Οι Kazoo είναι οι:

Γιάννης Παπασιλέκας (Μπάσο – φωνητικά)

Παναγιώτης Παντίδης (Ηλεκτρική κιθάρα – φωνή)

Νάκης Κεσικίδης (Τύμπανα)

Ηλίας Θεοδώρου (Βιολί)

Νίκος Τάρας (πλήκτρα)

Αντώνης Τενεκετζής (Ηλεκτρική Κιθάρα - φωνή)

Παναγιώτης Δωρής (Ακουστική κιθάρα – φωνή)

Joey

Ο Joey είναι ένας νέος τραγουδοποιός απ' τη Θεσσαλονίκη που δε δέχεται να μεγαλώσει!

Το πρώτο κομμάτι που κυκλοφόρησε σε δική του μουσική και στίχους, και τον έκανε γνωστό στο κοινό, είναι τα «Καλντερίμια»! Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και το πρώτο official video clip του, το οποίο ονομάζεται «Στη Σελήνη»! Ταυτόχρονα, ξεκίνησε το «Αλε-ρεTOUR» του, μέσα από το οποίο θα παρουσιάσει στον κόσμο τα νέα του τραγούδια! EnJoey!

Marvel Zeroes

Οι Μarvel Zeroes είναι ένα ανερχόμενο rock group της πόλης που στην 4ετή πορεία του μετρά δεκάδες live. To group ετοιμάζει υλικό για το πρώτο του album από το οποίο ξεχωρίζει το τραγούδι “Human… right?”, το οποίο κυκλοφορεί από την Phonograph.

Τους MARVEL ZEROES αποτελούν οι:

Δημήτρης Γεωργουλίδης (φωνητικά)

Chris Koim (πλήκτρα)

John Konou (κιθάρα)

Andy O Hara (μπάσο)

Nick Zigas (τύμπανα)



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

  • Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη
    Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη

    Δίνοντας πνοή σε σύγχρονες επιτυχίες και μετατρέποντας τον ήχο τους σε ρετρό αναμνήσεις, οι Postmodern Jukebox έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα στην Τεχνόπολη.

  • Ανταπόκριση: VV w/ Zetra @ Fuzz Live Music Club
    Ανταπόκριση: VV w/ Zetra @ Fuzz Live Music Club

    Ένας frontman που λατρεύτηκε από το ελληνικό κοινό στα 00s, επέστρεψε στο προσκήνιο και μαζί του, και όλες εκείνες οι αναμνήσεις από τη θριαμβευτική του πορεία.

  • Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο
    Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο

    Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων για την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Sting θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, έχοντας στο πλευρό του την Giordana Angi.

  • O GLENN HUGHES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    O GLENN HUGHES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει αμετακίνητη παρακαταθήκη στην ιστορία του παγκόσμιου ροκ εν ρολ, ο Glenn Hughes γιορτάζει την 50ή επέτειο του αξεπέραστου “Burn”, την Παρασκευή 24 Μαΐου στο Floyd και το Σάββατο 25 Μαΐου στο Principal Club Theater.

Also Read

  • Το line-up του 41ου RIVER PARTY στο Νεστόριο Καστοριάς

    Οι Chinese Man, V.I.C., Planet of Zeus, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Nightstalker, Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που συμμετέχουν στο 41ο River Party, το διάστημα 29 Ιουλίου - 4 Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς.

  • Ανταπόκριση: ΣΧΕΔΙΑ LIVE 2016 @ Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

    Καταλαβαίνεις κάθε χρόνο ότι έχει φτάσει η καλοκαιρινή σεζόν, όταν πραγματοποιείται η συναυλία του Περιοδικού Δρόμου ΣΧΕΔΙΑ στην Τεχνόπολη.

  • ΣΧΕΔΙΑ LIVE και φέτος στην Τεχνόπολη

    Τη Δευτέρα 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων η καθιερωμένη συναυλία του περιοδικού δρόμου Σχεδία, στην οποία θα συμμετάσχουν οι Batala, Gadjo Dilo, Σπύρος Γραμμένος, Encardia, Πάνος Μουζουράκης, Κώστας Παρίσης, Υπόγεια Ρεύματα, Joey, Μαριέττα Φαφούτη και Χειμερινοί Κολυμβητές.

  • Το πρόγραμμα του ΠΙK ΝΙΚ URBAN FESTIVAL

    Ανακοινώθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για το φετινό Πικ Νικ Urban Festival, που πραγματοποιείται το τριήμερο 26-28 Αυγούστου στη Ρωμαϊκή Αγορά της Θεσσαλονίκης.

  • Κερδίστε Προσκλήσεις: RAINY FEST vol. 2 @ Μαύρη Τρύπα

    Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τo Summer Rain Radio, προσφέρει στους αναγνώστες του 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για το RAINY FEST vol. 2, που πραγματοποιείται την Παρασκευή 12 Ιουνίου στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα με τη συμμετοχή των KAZOO, ΛΟΥΔΙΑΣ και MARVEL ZEROES.


Newsletter