19Μαρτίου2024

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 13:43 Γράφτηκε από: 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Γιάννης Κούτρας και Απόστολος Ρίζος στην Άνοδο Live Stage! Με την υποστήριξη του i-jukebox.gr!

Το i-jukebox.gr σε συνεργασία με την Άνοδο Live Stage, προσφέρει στους αναγνώστες του 10 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ δωρεάν εισόδου, για την εμφάνιση του Γιάννη Κούτρα και του Απόστολου Ρίζου, ανήμερα των Χριστουγέννων!

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι η εξής:

- Like στη Σελίδα της JUKEBOX Society of Culture στο Facebook, Public Share τη φωτογραφία του διαγωνισμού και Comment με το ονοματεπώνυμό σας.

Δελτίο Τύπου

O Γιάννης Κούτρας και ο Απόστολος Ρίζος,

ανήμερα Χριστούγεννα στο

Anodos Live Stage!

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ I-JUKEBOX.GR

Ανήμερα Χριστούγεννα, (25/12) ο Γιάννης Κούτρας και ο Απόστολος Ρίζος, σας προσκαλούν στο πειρατικό τους, στο Anodos Live Stage, με γιορτινή διάθεση!

«Όλο τον κόσμο γύρισες». Ένα μουσικό ταξίδι, που γίνεται προορισμός!

Ο Γιάννης Κούτρας, ο παθιασμένος ερμηνευτής που ταύτισε τη φωνή του με το Σταυρό του Νότου, συναντάει τον Απόστολο Ρίζο, έναν από τους πιο ιδιαίτερους και αγαπημένους ερμηνευτές - τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς.

Όλα τα μεγάλα ποιήματα του Νίκου Καββαδία σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου αλλά και μελοποιήσεις των Δημήτρη Ζερβουδάκη, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, Μαρίζας Κωχ, Γιάννη Σπανού, Αρλέτας, Λάκη Παπαδόπουλου, Αργύρη Μπακιρτζή και του συγκροτήματος «Ξέμπαρκοι».

Μια μουσική συνάντηση με συγκλονιστικές ερμηνείες, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και υποδειγματική εκτελεστική προσέγγιση.

Την παράσταση συνοδεύουν προβολές και διανθίζουν σπάνιες ηχογραφήσεις με απαγγελίες του «ποιητή της θάλασσας».

Ειδικά για τις γιορτινές εμφανίσεις, η παράσταση επεκτείνεται και με άλλα αγαπημένα, όσο και ταξιδιάρικα τραγούδια που κουβαλάνε στις βαλίτσες τους οι δύο ερμηνευτές!

Οι ημερομηνίες εμφάνισης του Γιάννη Κούτρα και του Απόστολου Ρίζου στο Anodos Live Stage είναι

18 & 25 Δεκεμβρίου (ανήμερα Χριστούγεννα)

1η Ιανουαρίου (ανήμερα Πρωτοχρονιά)

& 8 Ιανουαρίου

Παίζουν οι μουσικοί

Άγγελος Παπαδάτος, κοντραμπάσο

Σπύρος Καραμήτσος, τύμπανα

Λευτέρης Πουλιού, σοπράνο σαξόφωνο

Άκης Μουχλιανίτης, πλήκτρα - ενορχήστρωση

Ώρα έναρξης: 22:30

ANODOS Live Stage

Πειραιώς 183, Αθήνα

Τηλ. κρατήσεων: 210 34 68 100

Είσοδος 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Τιμή φιάλης κομπλέ: 100 ευρώ



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι LUNARSEA και οι SCARFLOOD στο CHANIA ROCK FESTIVAL
    Οι LUNARSEA και οι SCARFLOOD στο CHANIA ROCK FESTIVAL

    Οι Ιταλοί melodic death metallers Lunarsea και οι Ρεθυμνιώτες rockers/metallers Scarflood κλείνουν το line-up της πρώτης ημέρας του Chania Rock Festival, ανεβαίνοντας την Παρασκευή 26 Ιουλίου στη σκηνή του Θεάτρου Ανατολικής Τάφρου στο πλευρό των Blind Guardian και Exodus.

  • Οι THE VULCAN ITCH στο An Club
    Οι THE VULCAN ITCH στο An Club

    Το groove rock power trio των The Vulcan Itch παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ “Rise of the Fallen” την Πέμπτη 11 Απριλίου στο An Club, με special guests τους The Page of Cups και Kidney Black.

  • Το μήνυμα του DENNIS STRATTON για τη συναυλία των MAIDEN UNITED στο An Club
    Το μήνυμα του DENNIS STRATTON για τη συναυλία των MAIDEN UNITED στο An Club

    O Dennis Stratton, κιθαρίστας των Iron Maiden στο ντεμπούτο άλμπουμ τους, στέλνει το δικό του μήνυμα στο κοινό ενόψει της συναυλίας των Maiden uniteD, την Παρασκευή 12 Απριλίου στο An Club.

  • Οι DEUS στο Floyd
    Οι DEUS στο Floyd

    Έχοντας καθιερωθεί ως μια από τις πλέον ευρηματικές, δαιμόνιες και εμπνευσμένες μπάντες της γενιάς της, οι dEUS έρχονται με νέο υλικό και όλα τα γνωστά τους τραγούδια στην αγαπημένη τους Ελλάδα, την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Floyd.

  • Οι SOCIAL WASTE και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC στην Τεχνόπολη
    Οι SOCIAL WASTE και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC στην Τεχνόπολη

    Οι Social Waste και οι Θραξ Πανκc, δύο συγκροτήματα χτισμένα πάνω σε συνεργατικό πλαίσιο που τους ενώνουν η μουσική και οι αξίες τους, συμπράττουν για πρώτη φορά πάνω στη σκηνή, την Παρασκευή 28 Ιουνίου στην Τεχνόπολη.

Also Read


Newsletter