29Μαρτίου2024

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 21:10 Γράφτηκε από: 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Love Casual Living!

Το i-jukebox.gr σε συνεργασία με το Love Casual Living, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για δωρεάν είσοδο στο live του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, το Σάββατο (27/4) στη Θεσσαλονίκη!

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι η εξής:

- Like στη Σελίδα της JUKEBOX Society of Culture στο Facebook, Share το κείμενο του διαγωνισμού και Comment με το ονοματεπώνυμό σας κάτω από το κείμενο.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 26/4.

Καλή επιτυχία!!!

Δελτίο Τύπου

O Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή του τραγουδιού, έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ερμηνευτές αλλά και από τους πιο χαρισματικούς performers, με εμφανίσεις, που ξεχωρίζουν για τον παλμό και τον ηλεκτρισμό τους.

Πιο ώριμος και πιο «θυμωμένος» από ποτέ, έρχεται τα Σάββατα 20-4 & 27-4 στην σκηνή του “Love Casual Living” για να πυροδοτήσει τη σκέψη και να δώσει φωνή στις πιο βαθιές ανησυχίες μας.

Ο Βασίλης Παπακωνταντίνου στο LOVE CASUAL LIVING

Εθν. Αντιστάσεως 16, Θεσσαλονίκη

ΣΑΒΒΑΤΑ 

20/4 & 27/4

Βασικός πυρήνας των εμφανίσεών του τα τραγούδια που αγάπησε και αγαπήσαμε, τραγούδια που μας ταξίδεψαν, που δεν έχουν χαθεί στο χρόνο, και που χάρη στον δυναμισμό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου συνθέτουν ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα, γεμάτο ενέργεια.

Δεν θα απουσιάσουν φυσικά και  τραγούδια του πρόσφατου album «Αφετηρία», όπου νέοι συνθέτες ανέλαβαν να δώσουν μελωδίες σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου μέσα από έναν πρωτότυπο διαγωνισμό στο internet για την ανάδειξη νέων δυνάμεων στο ελληνικό τραγούδι.

Πιο επίκαιρος από ποτέ… βρίσκει την αλήθεια μέσα στα τραγούδια… ντύνει τις σκέψεις μας… δίνει ρυθμό στις ανησυχίες μας, ηλεκτρίζει τη διάθεσή μας…

Αντρέας Αποστόλου – πιάνο

Φρόσω Στυλιανού - τραγούδι / φωνητικά

Βαγγέλης Πατεράκης - μπάσο

Στέφανος Δημητρίου – ντραμς 

Γιάννης Αυγέρης - κιθάρα  / φωνητικά

Meri Brozi - βιολί / τραγούδι

Γιάννης Δίπλας – επιμέλεια φώτων

Αλέκος Μπίτος – επιμέλεια ήχου

Ενορχήστρωση: Αντρέας Αποστόλου

Οργάνωση Παραγωγής: STRAY MUSIC


  • Event: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • Date: Σάββατο 20 & 27 Απριλίου 2013
  • City: Θεσσαλονίκη
  • Venue: Love Casual Living
  • Doors: 22:30
  • Reservations: 2310 365425, 2310 441601
  • Tickets: 15 ευρώ (με ποτό)


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

Also Read


Newsletter