Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 17:39 Γράφτηκε από: 

Η κλήρωση για τις προσκλήσεις του Μίλτου Πασχαλίδη!

Οι παραστάσεις του καταξιωμένου καλλιτέχνη συνεχίζονται και αυτή την Πέμπτη (13/12) στη Θεσσαλονίκη και τη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα.

Η κλήρωση των ΔΥΟ ΔΙΠΛΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ του i-jukebox.gr για το live του Μίλτου Πασχαλίδη, λοιπόν, ανέδειξε νικήτριες δύο τυχερές φίλες της JUKEBOX Society of Culture και συγκεκριμένα (σύμφωνα με τα ονόματα προφίλ στο Facebook) τις:

- Vicky Apostolopoulou

- Varvara Sarigiannidou

Οι δύο φίλες καλούνται να δηλώσουν μέσω Inbox στη Σελίδα του i-jukebox το πλήρες ονοματεπώνυμο και να παραλάβουν από μια ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο ταμείο της Ζωντανής Μαύρης Τρύπας, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Καλή διασκέδαση!!!

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου για τις εμφανίσεις του Μίλτου Πασχαλίδη στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα.

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Μαζί του η: ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 6, 13, 20 & 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ (πρώην Αγκάθι), Βαΐου 5 - Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα

Ο Μίλτος Πασχαλίδης κάθε Πέμπτη του Δεκέμβρη ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη και στήνει στα Λαδάδικα τις πιο προσωπικές του παραστάσεις. Συνοδοιπόρος σε αυτές τις βραδιές, η Μιρέλα Πάχου.

Πλησιάζοντας επικίνδυνα τα 20 χρόνια στη δισκογραφία, ο Μίλτος Πασχαλίδης βρίσκει αφορμές για απολογισμους και θυμάται τραγούδια «αδικημένα» από τις ζωντανές εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια.

Μαζί του σ' αυτό το παιγνίδι της μνήμης συμπράττει η Μιρέλα Πάχου, με το πιάνο, το ακορντεόν και τη φωνή της.

Η πιο ιδιαίτερη μουσική σκηνή στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, θα γίνει ο τόπος συνάντησης φίλων και αναμνήσεων από όλα αυτά τα χρόνια, για τέσσερις Πέμπτες, με σκοπό να ζεστάνουμε τις κρύες νύχτες του Δεκέμβρη και να θυμηθούμε τραγούδια και ιστορίες που παραβλέψαμε.


  • Event: ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
  • Guests: Μιρέλα Πάχου
  • Date: Πέμπτη 6, 13, 20, 27 Δεκεμβρίου 2012
  • City: Θεσσαλονίκη
  • Venue: Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
  • Doors: 21:30
  • Reservations: 6949950530, 2310 510081
  • Tickets: 8 ευρώ
  • Presale spots: thessticket.eventbrite.com


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read