02Δεκεμβρίου2021

Jukebox Team

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τo Αn Club, κληρώνει 2 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία των Karma Violens με τους Mortal Torment και τους Aetherian, την Παρασκευή 8 Ιουνίου.

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την Inter Show Productions και τη We Promotion, κληρώνει 4 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Lara Fabian, την Κυριακή 20 Μαΐου στο Γήπεδο Tae Kwon Do.

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τo Horrorant Film Festival “Νύχτες Τρόμου”, κληρώνει 10 διπλές προσκλήσεις για την ταινία λήξης “The Ranger” και την απονομή των βραβείων, την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 20:10 στον κινηματογράφο Ιντεάλ.

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τo Horrorant Film Festival, κληρώνει 10 μονές προσκλήσεις για οποιαδήποτε από τις προβολές του φεστιβάλ Νύχτες Τρόμου, που πραγματοποιείται το διάστημα 3-9 Μαΐου στους κινηματογράφους Ιντεάλ και Ααβόρα.

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την Pandora’s Box Booking, κληρώνει 2 διπλές προσκλήσεις καθώς και merchandise, για τη συναυλία των My Turn με τους O.Y.D., Senserase και Bellum Veritas, την Πέμπτη 5 Απριλίου στο Αn Club.

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με το Faust, κληρώνει 2 διπλές προσκλήσεις (συμπεριλαμβάνεται μπύρα) για τη συναυλία του Λόλεκ την Τετάρτη 21 Μαρτίου.

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την Inter Show Productions και τη WE Promotion, κληρώνει 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Shaolin the Legend, την Κυριακή 1 Απριλίου στις 17:30 στο Γήπεδο Tae Kwon Do.

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη Rockin’ the Blues Events και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κληρώνει 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Hats Off to Led Zeppelin το Σάββατο 17 Μαρτίου.

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη Fuzz Productions, κληρώνει 2 μονές προσκλήσεις για τα Διάφανα Κρίνα, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Fuzz Live Music Club.

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τo Gagarin 205, κληρώνει 3 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία των Comeback Kid με τους Day Oof την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου.

Σελίδα 1 από 72

Newsletter