06Ιουνίου2020

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 15:06 Γράφτηκε από: 

31α ΕΣΤΙΑΚΑ στο Ίλιον

Στις 12 & 13 Ιουνίου πραγματοποιούνται τα 31α Εστιακά στο Ίλιον, σε ένα πολιτιστικό διήμερο αφιερωμένο ενάντια στην οποιασδήποτε μορφής βία.

Δελτίο Τύπου

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ» 31α ΕΣΤΙΑΚΑ

Για 31η χρονιά ο Εξ. Σύλλογος «Η Εθνική Εστία» πραγματοποιεί στις 12 & 13 Ιουνίου 2015 τις ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΕΣΤΙΑΚΑ» στη πλατεία Παλιννοστούντων (Τερψιχόρης & Αλεξανδρουπόλεως Πάροδος Ραδιοφωνίας).

Επιδείξεις Παραδοσιακών χορών, Αεροβικής Γυμναστικής, Ευρωπαϊκών – Latin χορών, oriental, Zumba και πολλή μουσική από τα 24 επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου συνθέτουν το ποικιλόμορφο σκηνικό των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Γι’ άλλη μια χρονιά οι γειτονιές της Εστίας και της Ραδιοφωνίας στο Ίλιον συναντιούνται σ’ ένα πολιτιστικό διήμερο αφιερωμένο ενάντια στην οποιασδήποτε μορφής βία.

Το ρυθμό της διασκέδασης θα δώσουν τα συγκροτήματα του Πέτρου Λαέρτη τη Παρασκευή 12/06 και το Σάββατο 13/06 η Μουσική Πορεία.

Είσοδος Ελεύθερη

Έναρξη Εκδηλώσεων: 20.00     E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones


Newsletter