18Οκτωβρίου2017

Vans Shop Riot στο Maroussi Skatepark του ΟΑΚΑ

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 16:30 Γράφτηκε από:

To Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το Vans Shop Riot στο Maroussi Skatepark του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε περισσότερα...

Το διήμερο 10-11 Αυγούστου πραγματοποιείται το Αντιφασιστικό-Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Χαϊμαλίνα στα Ανώγεια.

Διαβάστε περισσότερα...

H παράσταση “Το Κορίτσι που Πέφτει, Πέφτει, Πέφτει” της Lilo Baur παρουσιάζεται από τις 4 έως τις 6 Ιουλίου στο Εθνικό Θέατρο Rex – σκηνή Κοτοπούλη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιείται τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στον Κινηματογράφο Τριανόν, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα...

Από τις 26 έως τις 28 Μαΐου πραγματοποιείται το Διεθνές Αντιεξουσιαστικό Φεστιβάλ B-Fest στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών με κεντρικό του σύνθημα “We are ungovernable“.

Διαβάστε περισσότερα...

Υπό πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αθήνα το 4ο Horrorant Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Νύχτες Τρόμου”, με “Το Γυάλινο Φέρετρο” να κερδίζει το βραβείο Καλύτερης Ταινίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του 4ου Horrorant Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Νύχτες Τρόμου”, ανακοινώθηκαν οι ταινίες του αφιερώματος “Sci-Fi Horror” και του διεθνούς διαγωνιστικού προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα...

15 χρόνια BATTLE OF THE YEAR BALKANS στην Ελλάδα

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 20:25 Γράφτηκε από:

Συμπληρώνοντας 15 χρόνια ζωής στην Ελλάδα, το Battle of the Year Balkans πραγματοποιείται το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Διαβάστε περισσότερα...

Η PAOLA BONTEMPI έρχεται στις ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 13:37 Γράφτηκε από:

Η Paola Bontempi επισκέπτεται το 4o Ηorrorant Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Nύχτες Τρόμου” για να παρουσιάσει τη νέα της ταινία “El Ataúd de Cristal”.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι ταινίες “Tα Παιδιά του Διαβόλου”, “Μάσκα του Διαβόλου”, “Τα Σημάδια της Νύχτας”, “Το Κακό” και “Razor” θα προβληθούν στο αφιέρωμα “Ελληνικός Τρόμος”, στο 4ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Horrorant “Νύχτες Τρόμου”.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 12


Newsletter