10Απριλίου2020

Οι συναυλίες των Machine Head μετατίθενται για τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στο Piraeus 117 Academy και την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στο Fix Factory of Sound.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο αναβολής της περιοδείας των In Flames λόγω της πανδημίας του Covid-19, οι συναυλίες του γκρουπ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα μετατίθενται σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Διαβάστε περισσότερα...

Το νέο single των 1000MODS

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 11:44 Γράφτηκε από:

Οι 1000mods παρουσιάζουν το “So Many Days” μέσα από τον επερχόμενο δίσκο τους “Youth of Dissent”.

Διαβάστε περισσότερα...

Το νέο βίντεο των SOCIAL WASTE

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 18:15 Γράφτηκε από:

Οι Social Waste έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο για το τραγούδι “Tα Μέγαρα” μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους “Σύνορα”.

Διαβάστε περισσότερα...

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στην Τεχνόπολη θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Jack Savoretti με τον Gizmo Varillas.

Διαβάστε περισσότερα...

Για την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα μεταφέρονται οι εμφανίσεις των Blues Pills στο Fix Factory of Sound και το Fuzz Live Music Club, ενώ τις συναυλίες θα ανοίξουν οι Citrus Blossom (Θεσσαλονίκη) και οι Bag of Nails (Αθήνα).

Διαβάστε περισσότερα...

Αναβολή του CULT OF THE AMPS vol. IV

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 18:05 Γράφτηκε από:

Λόγω των έκτακτων συνθηκών από την πανδημία, αναβάλλεται για ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το Cult of the Amps vol. IV στο Gagarin 205, με τη συμμετοχή των Godsleep, Their Methlab, Bombing the Avenue και Mass Culture.

Διαβάστε περισσότερα...

Λόγω των έκτακτων συνθηκών, δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες των Balthazar σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, καθώς και των Villagers of Ioannina City σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κέρκυρα, ενώ θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σχετικά με το ενδεχόμενο νέων ημερομηνιών.

Διαβάστε περισσότερα...

Αναβάλλονται για νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν οι συναυλίες των Editors σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, λόγω των έκτακτων μέτρων για την πανδημία του κοροναϊού.

Διαβάστε περισσότερα...

Ενημέρωση από το EJEKT FESTIVAL

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 14:22 Γράφτηκε από:

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημέρες του Ejekt Festival, στις 5 Ιουνίου και 13 Ιουλίου, ενώ θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σε περίπτωση διαφοροποίησης της κατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 838


Newsletter