01Οκτωβρίου2020

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 15:54 Γράφτηκε από: 

Δισκοκριτική: TUBER - “Out of the Blue”

Δεν είναι καθόλου υπερβολικό να αναφερθεί πως οι TUBER είναι ένα από τα κορυφαία post-rock ονόματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.

Συνεχίζοντας από εκεί που μας είχαν αφήσει με τα εκπληκτικά “Tuber” EP (2012) και “Desert Overcrowded” (2013), οι Σερραίοι κυκλοφόρησαν το “Out of the Blue” (Neda), προσφέροντάς μας 6 τραγούδια από τα οποία εν πρώτοις δυσκολεύεσαι να βρεις ποιο είναι καλύτερου ποιου, κάτι το οποίο καταφέρνεις μόνο μετά από πολλές ακροάσεις, ξεχωρίζοντας λεπτομέρειες και μελωδίες που καταλαβαίνεις πως ήδη σου έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό.

Με εξαιρετική παραγωγή από τους ίδιους, προεξάρχοντος του Πάρη Φράγκου, κατάλληλη χρήση των ηλεκτρονικών στοιχείων και μια σειρά από κιθαριστικά highlights, οι Tuber βάζουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους με τα πανέμορφα “Moon Rabbit” και “Out of the Blue”, καθώς και τα “Noman”, “Russian” και “Cat Class”, ενώ επιλέγουν ένα πιο αργό τέμπο για το “Luckily Dead”.

Ξεκάθαρα κορυφαία δισκογραφική δουλειά και για να δούμε αν θα βρεθεί κάτι που να μπορεί να την ξεπεράσει για φέτος. Για να δούμε.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter