23Ιανουαρίου2021

Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 15:38 Γράφτηκε από: 

Δισκοκριτική: KREATOR - “Gods of Violence”

Οι KREATOR είναι εδώ και χρόνια η κορυφαία thrash metal μπάντα στον κόσμο, με άλμπουμ που πάντοτε έχουν τη δική τους θέση στις λίστες της χρονιάς.

Το “Gods of Violence” δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, δείχνοντάς μας ότι άξιζε η αναμονή των 5 χρόνων από την κυκλοφορία του “Phantom Antichrist”. Οι Γερμανοί επέστρεψαν με τη 14η full-length δισκογραφική τους δουλειά και για μία ακόμη φορά, σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Κορυφαία τραγούδια του άλμπουμ, το “Hail to the Hordes” και το “Army of Storms”, από κοντά το αντιναζιστικό “Totalitarian Terror” και διόλου ευκαταφρόνητα το “World War Now”, το “Satan Is Real”, το “Gods of Violence”, το “Fallen Brother”, το “Side by Side” και το “Death Becomes My Light”.

Το ίδιο πεινασμένοι 35 χρόνια μετά την ίδρυσή τους, οι Kreator είναι πάντα οι Kreator. Beware.

* Band line-up: Mille Petrozza (guitars/vocals), Christian “Speesy” Giesler (bass), Sami Yli-Sirniö (guitars), Ventor (drums)

** Label: Nuclear BlastE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter