30Μαρτίου2020

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 16:09 Γράφτηκε από: 

Δισκοκριτική: KEMEROV - “FMKD”

Οι KEMEROV είναι αυτό που λένε. Death ‘n’ roll, στον δρόμο που χάραξαν οι Entombed με το “Wolverine Blues” του 1993.

Το φοβερό και τρομερό “New Order”, με το οποίο ξεκινάει το ντεμπούτο full-length άλμπουμ τους “FMKD”, σε βάζει στο κλίμα και προσωπικά ήδη το έχω σημειώσει ως ένα από τα κομμάτια της χρονιάς, ενώ στο “Species”, το “FMKD”, το “Plague of Nations” και το “Slay Your Son” φαντάζεται circle pits να ανοίγουν και ένα πλήθος κόσμου να τρέχει στους ρυθμούς των Σερραίων.

Kάθε φορά που παγκοσμίως κάποιο συγκρότημα κυκλοφορεί έναν τέτοιου είδους δίσκο, ο Lemmy χαμογελάει από ψηλά και οι Black Flag με τους Dead Κennedys κλείνουν το μάτι.

* Band line-up: Matt Karampalios (voice), Giorgos Tsakpinis (guitar), Spiros Diamantidis (bass), Tasos Diamantidis (drums)

** Label: Vault RelicsE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read

  • Οι KEMEROV live στο An Club

    Οι Kemerov εμφανίζονται το Σάββατο 3 Μαρτίου στο An Club, στο πλαίσιο της βινυλιακής κυκλοφορίας του “FMKD”. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Korsikov, Mock the Mankind και Tugdam.

  • Οι ημερομηνίες της περιοδείας των KEMEROV

    Σε Θεσσαλονίκη, Βέροια, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αθήνα, Λάρισα και Σέρρες θα βρεθούν κατά σειρά οι Kemerov, στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του “FMKD” σε βινύλιο.

  • Δείγμα από το ντεμπούτο άλμπουμ των KEMEROV

    Λίγο πριν από την κυκλοφορία της παρθενικής τους full-length δουλειάς “FMKD”, οι Kemerov παρουσιάζουν το single “Slay Your Son”.


Newsletter