06Ιουνίου2020

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 13:42 Γράφτηκε από: 

Δισκοκριτική: EMBARGO - “Mighty Killer Ant” EP

Η μεγαλύτερη παρακαταθήκη που μέχρι στιγμής έχει αφήσει το ετήσιο Battle of the Bands στο Eightball, είναι οι EMBARGO. Μια παρέα από ονειροπόλους πιτσιρικάδες, οι οποίοι επέλεξαν τον – όχι και τόσο εύκολο - δρόμο του instrumental stoner, στα χνάρια των ηρώων τους Karma to Burn.

Ώριμοι συνθετικά και παικτικά, παρά τη μαθητική τους ηλικία, μπορούν ήδη να περηφανεύονται ότι έχουν σταθεί επάξια στο πλευρό συγκροτημάτων όπως οι Nightstalker, οι Planet of Zeus, οι 1000mods, οι Universe217, οι Stoned Jesus και, βέβαια, οι Karma to Burn.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά των Embargo, είναι το “Mighty Killer Ant” EP, στο οποίο το κουαρτέτο από τη Θεσσαλονίκη ξεδιπλώνει όλο του ταλέντο, μέσα από 5 instrumental τραγούδια που αποδεικνύουν με τον πλέον ηχηρό τρόπο, ότι το μέλλον είναι όχι μόνο μπροστά τους, αλλά τους ανήκει.

Οι παραπάνω γραμμές, αναμφίβολα θα έχουν μεγαλύτερη αξία στο μέλλον. Εδώ θα είμαστε.

* Band line-up: Giannis Chrimatopoulos (lead guitar), Harry Nill (rhythm guitar), Psilos (bass guitar), Alex Chrimatopoulos (drums)E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter