16Οκτωβρίου2021

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 15:03 Γράφτηκε από: 

Δισκοκριτική: LOS DISIDENTES DEL SUCIO MOTEL - “Human Collapse”

To ‘χω αναφέρει ξανά, ένα από τα καλά αυτής της “δουλειάς”, είναι να ανακαλύπτεις τους μουσικούς ορίζοντες που έχουν χαράξει μπάντες που μέχρι πρότινος δεν γνώριζες.

“Τέτοιοι” είναι οι LOS DISIDENTES DEL SUCIO MOTEL. Γάλλοι, με όνομα στα ισπανικά και στίχο αγγλόφωνο, παρουσιάζουν, κατ’ εμέ, έναν από τους κορυφαίους δίσκους αυτής της χρονιάς.

Και το όνομα αυτού, “Human Collapse”. Μπορεί οι LDDSM να έχουν την ταμπέλα του stoner/sludge/post-metal, αυτό που άκουσα, όμως, προσωπικά είναι ένας εκπληκτικός alternative metal δίσκος, που θεματικά κινείται γύρω από το ταξίδι ενός πρόσφυγα σε κάποιον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο.

Με κορυφαίο το “Trip” και από κοντά το “Departure” και την τετράδα “Downfall” – “Rebirth” – “Determination” – “5PM Arrival” που ρίχνει την αυλαία, οι Los Disidentes del Sucio Motel αποτελούν οι ίδιοι μια “αποκάλυψη” με την 3η full-length δουλειά τους.

Σε μια χρονιά με όχι δα και τόσο σπουδαίες κυκλοφορίες, έχουν κάνει ήδη τη διαφορά.

* Band line-up: Nico (guitar/vocals), Julien (bass/vocals), Romain (guitar), Greg (drums), Dany (keyboard/vocals)

** Label: Ripple MusicE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones


Newsletter