09Ιουλίου2020

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 18:18 Γράφτηκε από: 

Δισκοκριτική: THE GATHERING: “TG25 - Live at Doornroosje”

Μια από τις πολύ πολύ αγαπημένες μπάντες του υπογράφοντα, βρίσκεται αυτή την περίοδο σε διάλειμμα, όμως το δώρο που μας έκανε πρόσφατα, φτάνει μέχρι να έρθει η ώρα της επιστροφή της.

Οι GATHERING ήταν πάντα μαγικοί, είτε με την Anneke, είτε χωρίς αυτή. Τα τραγούδια τους αυτά καθαυτά είναι μαγικά, τα συναισθήματα που σου δημιουργούν πάμπλουτα, η ατμόσφαιρα που μεταδίδουν στις συναυλίες τους, αξεπέραστη. Όταν, λοιπόν, η ιστορία 25 χρόνων αποτυπώνεται σε ένα διπλό live CD (ή τριπλό βινύλιο), με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των μελών που έχουν περάσει από την μπάντα πάνω στη σκηνή, τότε δεν χρειάζεται κάποια περαιτέρω περιγραφή.

Το “TG25 - Live at Doornroosje” ηχογραφήθηκε στο Nijmegen της Ολλανδίας τον Νοέμβριο του 2014 και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Anneke van Giersbergen εμφανίστηκε με τους Gathering από το 2007. Το tracklist περιλαμβάνει στιγμές από όλες τις περιόδους της μπάντας, από την death/doom εποχή των 90s μέχρι τη σημερινή ατμοσφαιρική, ενώ η ερμηνεία των τραγουδιών είναι απλά εκπληκτική.

Gathering, σας αγαπάμε πολύ.

* Band line-up: Anneke van Giersbergen (vocals), Silje Wergeland (vocals & backing vocals), René Rutten (guitars), Hans Rutten (drums), Frank Boeijen (keyboards), Hugo Prinsen Geerligs (bass), Marjolein Kooijman (bass/backing vocals), Jelmer Wiersma (guitars/backing vocals), Bart Smits (vocals & backing vocals), Marike Groot (vocals & backing vocals)

** Label: Psychonaut RecordsE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter