18Ιανουαρίου2022

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 18:29 Γράφτηκε από: 

Δισκοκριτική: ABBATH - “Abbath”

Δεν γνωρίζω αν κάποια στιγμή οι παλιόφιλοι στους Immortal τα ξαναβρούν ή το πόσες δικαστικές διαμάχες θα πρέπει να διανύσουν έως τότε.

Αυτό που ξέρω, είναι το ντεμπούτο των ABBATH σπέρνει (και θερίζει). Νορβηγικό black metal, σκέτο black metal, ή, απλά, metal. Το “Abbath” σε πιάνει από τον λαιμό και για 40 λεπτά, σε κάνει δικό του. Δεν συνίσταται, βέβαια, να ακούς τραγούδια σαν το “Count the Dead” στο σπίτι ή το γραφείο, εκτός αν σκοπεύεις να τα ανακαινίσεις.

Ο τρελάρας Abbath, μαζί με τον King και τον Creature, έφτιαξαν δισκάρα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν αυτή η μπάντα θα κρατήσει – ήδη ο Creature έχει χαιρετίσει – μιας και στο μυαλό του ιδρυτή των Immortal δεν μπορεί να μπει ούτε ο ίδιος, αλλά αυτή τη στιγμή, ποσώς μας νοιάζει.

Αν είναι δυνατό, άλλωστε, να ακούς το “Winterbane”, το “Ashes of the Damned” ή το “Root of the Mountain”, και να σε ενδιαφέρει το πώς θα ξυπνήσει αύριο ο Abbath. Πάμε άλλη μία.

* Band line-up: Abbath Doom Occulta (vocals/guitar), King ov Hell (bass guitar), Creature (drums)

** Label: Season of MistE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter