06Ιουνίου2020

Τετάρτη, 06 Μαΐου 2015 10:11 Γράφτηκε από: 

Δισκοκριτική: BEGGARS - “Devil’s Highway”

Τέταρτο άλμπουμ σε τέσσερα χρόνια, δεν το λες και άσχημα. Αλλά όπως λένε και οι ίδιοι, it’s all about rock n’ roll.

BEGGARS, λοιπόν, και “Devil’s Highway” (8,5/10). Πατάς το play και ήδη έχεις βάλει πρώτη με το “I Don’t Know”. Προς τα πού πηγαίνεις; Δεν ξέρεις. Έχει καμία σημασία; Ίσως να βρεις την απάντηση στην όαση του ομώνυμου “Devil’s Highway”, εκεί που σου δίνεται η ευκαιρία να ξαποστάσεις, γιατί ο δρόμος προβλέπεται μακρύς και δύσβατος.

Κάπου εκεί συναντάς και τη “Rita”, βρίσκεις ένα σαλούν και αράζεις για μια-δυο γύρες από αλκοόλ. Οι ροκενρολιές των Beggars συνεχίζονται αμείωτα και αβασάνιστα ως soundtrack στο road trip, και όταν έρχεται η ώρα για το “Modern Baby”, ο δείκτης στο volume έχει φτάσει στα κόκκινα. Μόλις βραδιάσει, βάζεις χειρόφρενο, βγάζεις την κιθάρα, βρίσκεις σκιά κάτω από ένα δέντρο και τραγουδάς για τη “Μητέρα Γη”.

Βάλε μπρος, φύγαμε.

* To “Devil’s Highway” των Beggars κυκλοφόρησε με το Metal Hammer Απριλίου 2015.

** Band line-up: Yannis Passas (vocals/guitars), Chili (bass), Angelos Tanis (drums).E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter