11Αυγούστου2020

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 14:31 Γράφτηκε από: 

Δισκοκριτική: EGOERA - “Fortuna”

Πρωταρχικός στόχος του instrumental rock είναι να ταξιδεύει το μυαλό σου σε διάφορες τοποθεσίες, είτε σημειολογικά, είτε γεωγραφικά.

Οι EGOERA το καταφέρνουν θαυμάσια στο “Fortuna”, μιας που πέρα από τους τίτλους τραγουδιών όπως “Galilea”, “Rojava”, “Alyeska” και “Steppe”, είναι τέτοιος ο πλούτος της μουσικής τους (μπράβο για το βιολί και το σαξόφωνο), που δεν γίνεται να μην ακούς και ξανακούς το ντεμπούτο άλμπουμ τους σαν ένα ενιαίο έργο.

Κορυφαίο όλων, βέβαια, το εναρκτήριο “Hiru”, ένα από τα τραγούδια που θα έβρισκε αναμφισβήτητα τη δική του θέση σε μια συλλογή εγχώριων (γιατί όχι και διεθνών) post-rock δημιουργημάτων, με ένα εξαιρετικό βίντεο αθηναϊκού timelapse/hyperlapse να το συνοδεύει.

Η κληρονομιά που έχουν αφήσει τα γκρουπ-θεμέλιοι λίθοι του ιδιώματος εδώ και 30 χρόνια, συνεχίζει να μεταδίδεται ακάθεκτη.  E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read

  • Το line-up του OCTOFEST στο An Club

    Οι Gershaw, Treeπ Into the Void, Egoera και Judas Conspiracy Theory συμμετέχουν στο Octofest, που πραγματοποιείται το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο An Club.

  • Το πρόγραμμα του FENEFEST στη Λίμνη Δόξα

    Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 3ου FeneFest που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 2-4 Αυγούστου στη Λίμνη Δόξα. Mέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες της Κοινωνικής Κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος”.


Newsletter