26Οκτωβρίου2020

Δισκοκριτική: PUTA VOLCANO - “AMMA” Chrysalena Antonopoulou
Δευτέρα, 04 Μαΐου 2020 14:14 Γράφτηκε από: 

Δισκοκριτική: PUTA VOLCANO - “AMMA”

Η μουσική τους αποτελούσε πάντοτε ιδανικό “συνοδηγό” σε ένα μοναχικό, κατά τα άλλα, road trip και η περιγραφή αυτή δεν μπορούσε παρά να τους συνοδεύει και στη νέα τους δισκογραφική δουλειά.

Οι PUTA VOLCANO επανέρχονται με το “AMMA” (iota5 Records), βάζοντας ακόμα πιο γερά θεμέλια στην καθιέρωση που ήρθε προ 3ετίας με το “Harmony of Spheres”, το οποίο τους έδωσε και την απαραίτητη ώθηση για να ανοίξουν τα φτερά τους και εκτός συνόρων.

Ο χαρακτηριστικός συνδυασμός των riffs του Αλέξη με τη φωνή της Άννας είναι και πάλι εδώ (άκου το “Entropica”, το “Primitive Data” και φυσικά το “First Light”), ενώ το γκρουπ μας προσφέρει μια από τις ωραιότερες στιγμές της μέχρι τώρα πορείας του με το “Kassandra's Gift”.

Ακόμα ένα highlight του 3ου κατά σειρά full-length δίσκου των Puta Volcano είναι το “Space Blanket” (κλείνοντας το μάτι στο ηλεκτρονικό δίδυμο που είχε ρεμιξάρει το “Jovian Winds” από το προηγούμενο άλμπουμ),  ενώ δεν γίνεται να μη σταθούμε αφενός στην εξαιρετική παραγωγή του Johnny Tercu (φερ' ειπείν ο όγκος στα τύμπανα του Στέφανου), αφετέρου στο δημιούργημα της Άννας που κοσμεί το εξώφυλλο.

Καινούριες λεωφόροι ανοίγουν, λοιπόν, και σύντομα οι Puta Volcano θα είναι σε θέση να τις διασχίσουν.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter